Din bästa frisör

25 juni 2020 jonas_olsson

Det där med hår och frisyr kan vara en besvärlig sak att överlämna till främlingar. Vårt hår och hur det ser ut är mer än bara lite viktigt för de flesta av oss. Håret är en integrerad del av det vi ser så fort vi tittar oss i spegeln. Att bli nöjd med frisyren och håret är viktigt. En aspekt är att det ska vara någorlunda praktiskt och lättskött. De flesta av oss har inte oceaner av tid att lägga på att frisyren ser bra ut innan vi rusar iväg till tunnelbanan. Helst bör det se naturligt snyggt ut utan jobb!

 

Hur vill du se ut i håret?

Många av oss har en mycket fast uppfattning om hur vi vill se ut och den uppfattningen innefattar frisyren. Färgen, längden och lockigheten är bara en del av det hela. Alla har vi också olika förutsättningar. Vissa har tjockt och lockigt hår medan andra har tunt och rakt. Det mesta går att förändra om vi så önskar men det går också att göra mycket med det vi har med oss naturligt. För män handlar det också ibland om skäggväxt, och dess utseende och dess vara eller inte vara. En frisör i stockholm har kunskaperna och kan ge förslag när du själv är villrådig.

 

 

Klippning med omtanke

Låt dig bli omhändertagen av en skicklig frisör! Vill du ha en enkel klippning och föning eller vill du färga och förlänga? En frisör ska vara lyhörd och kunna hjälpa till med förslag – förutom själva frisörkunskaperna. En riktigt bra frisör ska t o m kunna berätta att vissa saker inte kommer att passa dig så bra. En barberare ska veta precis hur ditt skägg kommer att se ut efter behandlingen.

Alla har de som mål att du ska bli helt nöjd med din nya frisyr och ditt utseende när du lämnar lokalen.

Fler nyheter