Klippt och skuret

14 november 2019 admin

Kluvna hårtoppar, utväxter som gör sig påminda om eller hår som har gått av. Ibland är det på tiden med ett besök till frisören. Slitet hår eller ej, många längtar efter att få slå sig ner i frisörstolen. För att gå till frisören är en lyx, man får känna sig ompysslad och bekymmerslös en stund. Många ser det dessutom som en stund för att ventilera, en slags terapi. En frisyr är trots allt mer än bara hår, det är en del av en stil och en attityd. Med den kan vi bestämma vilket intryck vi vill ge. 

 

Ett mångsidigt och kreativt yrke

Hos frisören kan du få konsultation, klippning, färgbehandling, styling och mycket mer. Många herrfrisörer ebjuder även skäggvård och rakning. Till frisören kan man också vända sig med festuppsättningen inför kanske bröllop eller bal. Frisöryrket kräver kreativitet eftersom det handlar om att få fram kundens personlighet i frisyren. Frisören har också stor färdighet inom många tekniker och behandlingar. Hen kan se vilken hårtyp du har och veta vilka produkter som passar bäst för just ditt hår. För olika hårtyper fungerar olika, somliga behöver fukt medan andra saknar volym.

 

 

Hitta rätt frisör

Att lägga sitt hår i någon annans händer kan kännas läskigt. Men att lösa det själv med hemmafärgning och spontana klippningar slutar sällan väl. Studio 22 är en frisör i linköping som garanterar trendkänsla och kunskap. När du väljer frisör ska du tänka på att det är viktigt att du och din frisör matchar och kan samarbeta. Du måste ha förtroende för denne. På samma sätt är det viktigt att hitta en frisör som respekterar dig och dina önskemål. Många har nog någon gång klivit ur frisörsalongen med en känsla av att det här inte var det jag önskade mig. 

En konsultation kan därför vara det första steget för att hitta den perfekta frisören.

Fler nyheter