Med fillers kan man forma ansiktet för att uppnå önskat resultat

13 augusti 2021 Cecilia Olsson

Det finns många som upplever att ansiktet ändras med tiden och tappar lite av dess struktur. Dessvärre är det inte bara något man inbillar sig utan det är nämligen så att ansiktet förändras med åldern och bland annat så förlorar man volym, elasticiteten försämras och även benstrukturen ändras. Många kan känna att dessa ålderstecken är väldigt jobbiga att acceptera och försöker undvika dem så länge som möjligt med hjälp av diverse metoder. En av metoderna som ger goda resultat är fillers. 

En effektiv behandling för att återfå ett yngre utseende 

Fillers är en säker behandlingsmetod som kan stoppa samt förebygga ålderstecken och även skulptera fram önskade drag i ansiktet. Fillers är ett bra alternativ för den som önskar mer volym i områden såsom läppar, kinder eller käklinje. Det ger även goda resultat på djupa linjer runt ögon, ögonbryn eller mun samt kan skapa en mer skulpterad käklinje eller näsa. Den stora fördelen med fillers är att man snabbt får ett synbart resultat utan att det krävs ett kirurgiskt ingrepp och därmed inte heller någon konvalescens.

Välj en trygg klinik

När man ska göra fillers så är det dock viktigt att man vänder sig till en seriös klinik där legitimerad personal utför behandlingen. Det är viktigt för att behandlingen ska kunna utföras på ett säkert sätt och för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Det krävs förståelse från personalen på kliniken om vad varje patient önskar samt vad som kan uppnås med de individuella förutsättningar som finns. 

Filler i Malmö

I Malmö finns Clinic N.VY, det är en klinik som fokuserar på hållbar skönhet och hur man kan hjälpa kunden att nå sina mål utifrån sina specifika förutsättningar över tid. Deras personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och injektioner utförs endast av deras legitimerade personal. Varje behandling skräddarsys efter kunders förutsättningar, behov och önskemål. Mer information finns på clinicnvy.se.

Fler nyheter