Överväger du att göra ett bröstlyft i Stockholm? Allt du behöver veta!

13 september 2022 Helen Johansson

editorial

Ge dina bröst ett lyft

Ett bröstlyft, även kallat mastopexi, är ett kirurgiskt ingrepp som höjer och omformar brösten. Det kan utföras på kvinnor i alla åldrar, men efterfrågas oftast av mödrar som har upplevt förändringar i brösten efter graviditet och amning. Om du funderar på ett bröstlyft i Stockholm, läs vidare för allt du behöver veta!

Minska obehag

Ett bröstlyft är ett kirurgiskt ingrepp som höjer och omformar brösten. Det kan utföras på kvinnor i alla åldrar, men efterfrågas oftast av mammor som har upplevt förändringar i brösten efter graviditet och amning. Ingreppet innebär att överflödig hud och vävnad avlägsnas från brösten och att den kvarvarande huden och vävnaden omplaceras för att skapa en högre, mer ungdomlig bröstform. I vissa fall kan fettsugning också användas för att forma området runt brösten.

image

Det finns många fördelar med ett bröstlyft, bland annat
– Återställande av fasthet och form på bröst som har blivit utsträckta eller hängande på grund av graviditet, viktnedgång eller åldrande
– Förbättra din kroppsbild i stort sett
– Minska obehag som orsakas av hängande bröst
– Att ge dig möjlighet att gå utan behå om du så önskar!

Som med alla kirurgiska ingrepp finns det vissa risker med att genomgå ett bröstlyft. Dessa risker omfattar infektion, blödning, ärrbildning, förändringar i bröstvårtskänslan och dålig sårläkning. Dessa komplikationer är dock sällsynta och kan vanligtvis undvikas genom att välja en kvalificerad kirurg som har erfarenhet av att utföra denna typ av operation.

En bröstlyftning är ett fantastiskt alternativ för kvinnor som är missnöjda med utseendet på sina bröst efter graviditet eller viktnedgång. Ingreppet kan återställa fasthet och form på bröst som har varit utsträckta eller hängande, förbättra din figurs övergripande utseende, minska obehag orsakat av hängande bröst och till och med ge dig möjlighet att gå utan behå! Även om det finns vissa risker med alla kirurgiska ingrepp är dessa komplikationer sällsynta när du väljer en erfaren kirurg. Om du överväger ett bröstlyft i Stockholm hoppas vi att det här inlägget har varit informativt för dig! Tack för att du läste!

Fler nyheter