Vad krävs för att gå en utbildning i fillers?

26 juli 2021 lily_hansen

Vill du utvecklas som person och börja ha lite andra arbetsuppgifter? Suget att arbeta med skönhet har funnits där sedan långt tillbaka. Äntligen är det dags att ta itu med det. Så vad krävs egentligen för att börja arbeta med fillers? Vad krävs för att få hjälpa människor med det de önskar? 

För att gå en utbildning i fillers så krävs det att du sedan innan är läkare, tandläkare eller något liknande. Har du någon av dem i grund och botten kan du sedan gå en fillers- och även botoxutbildning om du vill det. Har du ingen av utbildningarna är det något du behöver  innan du får lov att arbeta med fillers. 

Snabb utbildning som ger dig ett certifikat

Det är helt otroligt att man på bara några dagar kan gå en utbildning och få ett certifikat. Men så är det med fillers, på bara några dagar har du gjort grundutbildningen. Där får du lära dig hur du ska injicera vätskan i till exempel läpparna. 

Om man vill kan man även gå en avancerad kurs efter grundutbildningen, där du får lära dig hur du gör till exempel kinderna. Du hittar olika kostnadsförslag på olika kurser. Men vanligt är allt mellan 10 000 kr till 20 000 kr. Beroende på var du bor och hur attraktivt det är i det området.

 

Seriös utbildning

När man ska gå en utbildning är det såklart viktigt att man ser till att det är en bra utbildning. En utbildning där man får lära sig allt man behöver. Efter utbildningen ska man trots allt vara trygg med arbetet som kommer. 

Gå din utbildning hos någon där det känns bra. Där du får svar på dina frågor. De flesta har en hemsida, som https://www.lakarnasestetiskaskola.se/vara-utbildningar/fillers. Men utöver det kan man ofta kontakta dem både via e-mail och telefon om man har några frågor. 

Fler nyheter