Vems beslut är det att förstora brösten?

10 juli 2021 jonas_olsson

Tiden är kanske förbi när lunchande och manliga byggarbetare busvisslade efter attraktiva kvinnor som gick förbi. Förhoppningsvis i alla fall, det låter åtminstone som en ganska sunkig och mansgrisig sak att göra. Det finns mer diskreta sätt att uttrycka sin attraktion på. 

För attraherad, det är svårt att inte bli när det går förbi en riktig prinsessa. En makalöst vacker kvinna med den vackraste hylla du någonsin har sett. Ja, inte bokhylla då. Utan hennes två perfekta bröst. 

Att det ens fanns så vackra bröst i Stockholm, kan man lätt tänka. Men de där brösten har inte alltid sett ut så som de gör. En gång i tiden var de mycket mindre än vad de är idag. Den skönheten som gick förbi byggarbetarna har nämligen gjort en bröstförstoring i Stockholm alldeles nyligen. Nu får hon en helt annan uppmärksamhet än tidigare, och hon älskar det. Hon älskar sina förstorade bröst, och hon älskar att andra människor älskar dem. 

 

 

Patriarkala strukturer

Bröstförstoring är inte helt okontroversiellt. Somliga skulle påstå att det rentav är avskyvärt. Att dina bröst redan är vackra som de är, och att det är det patriarkala samhället som forcerar dig till att anpassa dig efter manliga drifter. Visst, det finns en poäng. Men är det inte i slutändan upp till dig själv om du ska förstora brösten eller inte? Om du vill vika dig för patriarkala strukturer så ska väl ingen döma dig, om det nu är ditt val att göra så? 

Gör dock dig själv en tjänst och gör en del research om bröstförstoringar innan du bokar tid hos din kirurg. Det är inte helt okomplicerat, trots allt är det ju ett kirurgiskt ingrepp. På proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostforstoring kan du läsa mer om vad bröstförstoring innebär, inte minst kring själva ingreppet och läkningsprocessen. Kom ihåg att du bestämmer över dina egna bröst.

Fler nyheter